SPISAK SLUŽBENIH VOZILA ZAVODA ZA METROLOGIJU

Redni
broj
Marka
službenog
vozila
Godina
proizvodnje
Registarska
oznaka
Organizacione jedinice koje koriste vozilo
1.Renault Kangoo2007.PG MN 832Za potrebe Sektora za ovjeravanje mjerila, Sektora za metrološku sljedivost i državne etalone, Odjeljenja za dragocjene metale, Odjeljenja za međunarodnu saradnju i Službe za opšte poslove i finansije.
2.Dacia Logan2007.PG MN 664Za potrebe Sektora za metrološku sljedivost i državne etalone, Sektora za ovjeravanje mjerila, Odjeljenja za dragocjene metale i Službe za opšte poslove i finansije.
3.Dacia Logan2018.PG CG F87Za potrebe direktorice Zavoda za metrologiju, Sektora za metrološku sljedivost i državne etalone, Odjeljenja za dragocjene metale, Odjeljenja za međunarodnu saradnju i Službe za opšte poslove i finansije.
4.Dacia Logan2018.PG CG F88Za potrebe Sektora za ovjeravanje mjerila, Sektora za metrološku sljedivost i državne etalone, Odjeljenja za dragocjene metale, Odjeljenja za međunarodnu saradnju i Službe za opšte poslove i finansije.
5.Dacia Logan MCV
2019.PG CG H89Za potrebe Sektora za ovjeravanje mjerila, Sektora za metrološku sljedivost i državne etalone, Odjeljenja za dragocjene metale, Odjeljenja za međunarodnu saradnju i Službe za opšte poslove i finansije.
6.Dacia Duster2019. PG CG H90Za potrebe direktorice Zavoda za metrologiju, Sektora za metrološku sljedivost i državne etalone, Odjeljenja za međunarodnu saradnju i Službe za opšte poslove i finansije.